WGF III -rahasto myy liikekiinteistöjen portfolion Elite Alfred Bergille

WGF III -rahasto myy viiden liikekiinteistön portfolion Elite Alfred Bergin rahastolle. Ostajana on Elite Finland Value Added Fund II Ky. Portfolio koostuu viidestä liikekiinteistöstä Espoossa, Porvoossa, Järvenpäässä, Vääksyssä ja Kuopiossa. Kauppahinta on yli 20 miljoonaa euroa.

WGF III -rahasto toimitilojen kehittäjä ja toteuttaja

Liiketiloihin erikoistuneen WGF III -rahaston tavoitteena on toteuttaa lyhyessä ajassa laadukkaita ja tuottavia liikekiinteistöjä hyvillä vuokralaisilla ja pitkillä vuokrasopimuksilla omistukseensa ja myydä kiinteistöt suurempina portfolioina pitkäaikaisille omistajille.

”WGF-rahastot ovat toteuttaneet hyvin hajautetun liikekiinteistöjen portfolion hyvillä vuokralaisilla ja hyvillä sijainneilla. Tuottaville ja laadukkaille kiinteistösijoituskohteille löytyy edelleen hyvin kysyntää kiinteistömarkkinoilla.”
– Jani Peräsarka, toimitusjohtaja, WasaGroup Funds Oy

Viisi liikekiinteistöä pitkillä vuokrasopimuksilla

Myyty liikekiinteistöjen portfolio koostuu viidestä liikekiinteistöstä Espoossa, Porvoossa, Järvenpäässä, Vääksyssä ja Kuopiossa.

Espoon Friisilässä sijaitsevassa kiinteistössä vuokralaisena on K Caara, Kuopiossa sijaitsevassa kiinteistössä vuokralaisena toimii Ahlsell ja Vääksyssä sijaitsevasta kiinteistössä vuokralaisena toimii Tokmanni. Porvoon Kuninkaanportissa sijaitsevassa kiinteistössä päävuokralaisena toimii Puuilo ja Järvenpäässä sijaitsevassa kiinteistössä päävuokralaisena toimii Autoklinikka.
Myydyt kohteet ovat vastavalmistuneita ja ne on vuokrattu toimijoille pitkillä vuokrasopimuksilla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä toteutuneeseen kauppaan, sillä sen myötä olemme edenneet hyvin kiinteistökehitysrahaston sijoitusperiodin ja -strategian toteutuksessa. Pitkillä vuokrasopimuksilla vuokratut uudet ja laadukkaat kohteet tuovat hakemaamme vakauttavaa ja hajauttavaa lisäarvoa kehitysrahaston vuokralaiskassavirtaan.

Haluamme kiittää WasaGroup Funds Oy:tä erittäin sujuvasta ja suoraviivaisesta kauppaprosessista.”
– Jaakko Ristola, johtaja, kiinteistövarainhoito, Elite Alfred Berg