Uusi liikerakennus Järvenpäähän on valmistunut

WGF III -rahaston uusi sijoituskohde Järvenpäässä on valmistunut. Tiloissa toimivat Autoklinikka sekä EasyFit kuntosali.

Autokorjaamo ja kuntosali erinomaisella sijainnilla

WGF III -rahaston uusi liikekiinteistö Järvenpäässä on valmistunut. Uudessa liikekiinteistöissä toimii vuokralaisena Autoklinikka sekä EasyFit kuntosali.

Uusi liikekiinteistö sijaitsee Järvenpään keskustan kupeessa Helsinki-Lahti tien (E75) liittymän välittömässä läheisyydessä. Uusi kiinteistö tarjoaa Autoklinikalle ja EasyFitille modernit toimitilat sijainnilla, joka on helposti asiakkaiden saavutettavissa.

WGF-rahastot vahvasti mukana käyttäjien kasvutarinoissa

Toinen Autoklinikan toimipiste WGF-rahastoissa

Autoklinikka on avannut toimipisteensä syyskuun alussa. WGF-rahastot ovat toteuttaneet Autoklinikalle uudet toimitilat myös Vaasaan.

Autokorjaamo Autoklinikka kasvattaa palveluverkostoaan tavoitteena palvella aidosti valtakunnallisella verkostolla niin autoilijoita kuin vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaitaan.

“WGF-rahastojen ja WasaGroupin yhteistyöllä on kehitetty Autoklinikan tilojen tilateknisiä ominaisuuksia. Luottamus on vahva ja olemme kumppaneita myös tulevissa toimitilahankkeissa.”
– Antti Lehto, talousjohtaja, Autoklinikka-yhtiöt Oy 

Toinen EasyFit kuntosali WGF-rahastoissa

EasyFit kuntosali avaa lokakuun alussa. WGF-rahastot ovat toteuttaneet aiemmin EasyFit-kuntosalin tilat Mustasaaren urheiluhallin yhteyteen.

“WGF-rahastojen ja WasaGroupin konsepti ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet erittäin hyvin siten, että voimme keskittyä omaan toimintaamme ja saamme käyttöömme tyylikkäät ja laadukkaat toimitilat”
– Jyrki Hannula, toimitusjohtaja, Ab LL International Oy (EasyFit)

Wasa360-konseptin tuotantoa

Hanke toteutetaan Wasa360-konseptilla WGF-rahaston ja WasaGroup-konsernin yhteistyössä. WasaGroup on vastaa kohteen kehittämisestä, vuokralaisten hankinnasta, suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Kohteen on rahoittaa WGF III -rahasto, joka toimii kiinteistön omistajana ja vuokranantajana.

“Uusi liikepaikka Järvenpäässä on hyvä lisä WGF-rahaston monipuoliseen ja hajautettuun toimitilaportfolioon. Kohde sijaitsee kasvualueella ja tarjoaa hyvät edellytykset käyttäjille heidän liiketoimintaansa.”
Jani Peräsarka, toimitusjohtaja