Uusi päiväkoti valmistunut Mustasaaren keskustaan

WGF II -rahaston uusi kiinteistökohde Mustasaaren keskustaan on valmistunut. WGF II -rahaston tiloissa vuokralaisina toimivat Verkanappuloiden päiväkoti ja koti- ja hoitopalveluita tuottava Jelppis-Tiimi.

Uusi päiväkoti Mustasaaren keskustassa

Vaasan kupeeseen Mustasaaren kunnan keskustaan on valmistunut uusi asuinrakennus, jonka ensimmäisen kerroksen tilat omistaa WGF II -rahasto. WGF II -rahasto on vuokrannut tilat pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla Verkanappulat Oy:lle, joka harjoittaa tiloissa päiväkotitoimintaa sekä Jelppis-Tiimille, joka tuottaa hoito- ja kotipalveluita.

Kiinteistö on niin sanottu hybridikortteli, jossa päiväkodin lisäksi on senioreille suunnattuja vuokra-asuntoja, joihin asukkaat voivat helposti hankkia yksilöllisesti tarvitsemiaan palveluita.

Erinomaisella sijainnilla

Uusi päiväkoti sijaitsee Mustasaaren suurimman taajaman keskustassa torin, palveluiden ja kauppojen vieressä Vaasan kupeessa. Uuden päiväkodin sijainti palvelee erinomaisesti Mustasaaren asukkaita ja heidän liikkumistaan kodin, päiväkodin, työn ja kauppojen välillä.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Kiinteistön kehittäjänä ja rakennuttajana on toiminut WasaGroup Oy. WasaPlan Oy vastasi kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta ja WasaCon Oy vastasi rakentamisesta.

Liiketilojen investorina ja rahoittajana toimii WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa tilat vuokralaisille.