Liikekeskus Vaasassa on valmistunut

WGF III -rahaston toteuttama liikekeskus Vaasan Kivihaassa on valmistunut. Monipuolinen keskus täydentää Kivihaan ostoskeskusalueen.

WGF III -rahaston rahoittama ja rakennuttama Liikekeskus Kvartsikatu on valmistunut Vaasan vilkkaimmalle ostoskeskusalueelle Kivihakaan. Lähes 10.000 neliöinen kiinteistö on kokonaan vuokrattu usealle vuokralaiselle pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla. Liikekeskuksessa on uusia ja nykyaikaisia tiloja useille eri tyyppisille toimijoille.

Monipuoliset toimitilat erinomaisella sijainnilla

Vaasan Kivihaka on Vaasan seudun vilkkaimpia ostoskeskittymiä, joka tarjoaa kauppoja ja palveluita niin kuluttajille kuin eri alojen yrityksille. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta myymälätilojen yhteydessä myös toimistotilat palvelevat kiinteistön käyttäjiä niin työntekijöiden liikkuvuuden kuin asiakkaiden saavutettavuuden näkökulmasta.

Uuden liikekeskuksen tontti oli Kivihaan ostoskeskusalueen viimeinen rakentamaton liiketontti.

Kohde om monipuolisine tiloineen ja monipuolisine vuokralaisineen erinomaisella sijainnilla loistava lisä monipuolisten liikekiinteistöjemme salkkuun.
– Jani Peräsarka, toimitusjohtaja, WasaGroup Funds

Monipuolinen kattaus vuokralaisia

Liikekeskus Kvartsikadulla toimii Onninen Express -noutomyymälä, jonka valikoimiin kuuluu tärkeimmät LVI-, sähkö-, kylmä-, energia- sekä teollisuus- ja infratuotteet.

Liikekeskus Kvartsikadulla asiakkaitaan palvelee pienkoneisiin erikoistunut Kone Nygård, joka tarjoaa koneiden lisäksi täyden palvelun koneiden luovutushetkestä huolto- ja korjaustarpeisiin. Kone Nygård myy uusia ja käytettyjä moottorisahoja, ruohonleikkureita, raivaussahoja, mönkijöitä sekä varusteita ja varaosia Jo 50-luvulla perustetun yrityksen valikoimiin kuuluvat mm. Husqvarna, Honda, Klippo, Briggs % Stratton, Kranman, Polaris, Aprilia ja Vespa.

Liikekeskus Kvartsikadulla toimii myös Rengashuolto Fant Däckservice. Rengashuolto Fant myy henkilöautojen, moottoripyörien, traktoreiden ja muiden työkoneiden renkaita sekä vanteita laajasta erikoisvanteiden valikoimasta. Yrityksen palveluihin kuuluu renkaiden korjausten lisäksi rengashotellipalvelut.

Liikekeskus Kvartsikadulla toimii täyden palvelun vauriokorjaamo Autoklinikka. Autoklinikka hoitaa vahinkotarkastukset, pelti- ja lasivaurioiden korjaukset sekä automaalaukset.

Kvartsikadulla toimii myös Arcteq Relays Oy, joka suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa sähkönjakelun suojauslaitteita. Suojareleitä ja valokaaria valmistavan yrityksen tuotteista 90 prosenttia menee vientiin. Vahvassa kasvussa oleva yritys muutti juuri heille suunniteltuihin, uusiin, moderneihin ja aiempaa suurempiin toimitiloihin.

Liikekeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee toimistotilat, joissa toimii kolme vuokralaista.

Toimistokerroksessa on WasaGroup-konsernin pääkonttori. WasaGroupin uudet tilat ovat nykyaikaiset muuntojoustavat toimistotilat, jotka mahdollistavat nykyaikaiset työskentelytavat. Avarissa toimistotiloissa on huomioitu työntekijöiden viihtyvyys mm. täysvaimennetulla lattialla sekä akustiikkakatolla. Toimistotilat on suunniteltu siten, että luonnonvalo virtaa rakennuksen tilojen läpi. Toimistotiloissa on monenlaisia eri tiloja toimistohuoneista, etäyhteyksin varustettuihin neuvottelu- ja kokousheuoneisiin, monitoimitiloihin ja muihin ryhmätyöskentelytiloihin. WasaGroup-konsernin tiloissa toimivat WasaGroup Oy, WasaPlan Oy sekä WasaCon Oy.

Toimistokerroksessa sijaitsee myös InMedin uusi toimisto. InMedi on sairaanhoidon ja kotihoidon ammattilainen, joka on erikoistunut asiakkaan kotona tehtävään hoitotyöhön. InMedi tarjoaa palveluita lapsille, aikuisille, senioreille sekä kunnille ja yrityksille.

Toimistokerroksessa toimii myös Realia Isännöinti, joka tarjoaa isännöintipalveluita taloyhtiöiden kaikkiin elinkaaren vaiheisiin.

Liikekeskuksessa avaa myöhemmin vielä Kesmo lounasravintola. Kesmo tarjoaa lounasravintolapalveluiden lisäksi catering- ja kokouspalveluita.

Wasa360-konseptin tuotantoa

Hanke on toteutettu Wasa360-konseptilla, jossa WasaGroup on vastannut kohteen kehittämisestä, vuokralaisten hankinnasta, suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Kohteen on rahoittanut WGF III -rahasto, joka toimii kiinteistön omistajana ja vuokranantajana.

Wasa360-konsepti mahdollistaa WGF-rahastolle tehokkaasti ja laadukkaasti toteutettuja sijoituskohteita, jotka tarjoavat vuokralaisille juuri heille suunniteltuja liiketiloja.
– Jani Peräsarka, toimitusjohtaja, WasaGroup Funds