Tokmanni Vääksy avattu

Tokmanni vietti uuden tavaratalon avajaisia Vääksyssä 21.11.2019.

Tokmanni on avannut uuden tavaratalon Vääksyn keskustassa.

Erittäin keskeisellä liikepaikalla sijaitsevassa tavaratalossa on myyntipinta-alaa noin 2.200 neliömetriä. Uusi tavaratalo on suunniteltu helppoon ja miellyttävään asiointiin avarine kulkureitteineen, kattavine opasteineen ja selkeine tuotealueineen.

Vääksyn Tokmannissa on lisäksi erillinen puutarhamyymälä sekä pienelektroniikkaromun kierrätyspiste. Tavaratalossa on myös verkkokauppatilausten noutopiste.

Lisää tavaratalokiinteistöjä WGF III -rahastoon

WGF III -rahasto on toteuttanut useita tavaratalokiinteistöjä useille eri kaupan alan toimijoille eri puolille Suomea.

“Kyseessä on WGF-rahastojen seitsemäs Tokmanni tavaratalo. Onneksi voimme edelleen olla mukana Tokmannin laajentumisessa ja asiakkaiden palvelemisessa laadukkaiden toimitilojen kautta.”
– Jani Peräsarka, toimitusjohtaja, WasaGroup Funds Oy

Energiatehokas tavaratalokiinteistö

Tokmannin Vääksyn myymälässä on panostettu energiatehokkuuteen. Myymälässä on led-valaistus ja katolla 380 aurinkopaneelin muodostama aurinkovoimala, joka tuottaa aurinkoenergiaa arviolta noin 100 MWh vuodessa. Aurinkovoimalan tuottama sähkö vastaa noin 10-15 % myymälän vuotuisesta kokonaissähkönkulutuksesta.

Toteutus Wasa360-konseptilla

Kiinteistöhanke on toteutettu WasaGroupin kokonaisvaltaisella Wasa360-konseptilla, jossa kiinteistökehittäjä ja rakennuttaja WasaGroup vastaa kokonaisuudessaan kiinteistökehityksestä, uudisrakennuksen suunnittelusta sekä toteutuksesta ja WGF-kiinteistörahasto kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta.