K-Caaran Friisilän Vaihtoautomyymälä on valmistunut

WGF III -rahaston toteuttama K-Caaran uusi vaihtoautomyymälä on avattu Espoon Friisilään 16.11.2019.

K-Caaran seitsemästoista myymälä on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista.

Uuden myymälän myötä K-Caara tarjoaa entistä laajemman vaihtoautovalikoiman ja vaihtoehtoja useissa eri hintaluokissa. Audi Centerin ja Volkswagen Center Espoon myymälöiden vaihtoautovalikoima siirretään uuteen K-Caara Friisilän vaihtoautomyymälään ja uusien autojen myynti ja huoltopalvelut jatkavat toimintaansa ennallaan Espoon Centereiden toimipisteissä.

WGF III -rahaston ensimmäinen autokaupan kiinteistö

Kiinteistö on liiketiloja toteuttavan ja vuokraavan WGF III -rahaston ensimmäinen autokaupan kiinteistö.

WGF III -rahasto on rahoittanut kohteen ja vuokraa sen pitkällä vuokrasopimuksella K-Caara Oy:lle.

Toteutus Wasa360-konseptilla

Kiinteistöhanke on toteutettu WasaGroupin kokonaisvaltaisella Wasa360-konseptilla, jossa WasaGroup vastaa kokonaisuudessaan kiinteistöhankkeesta ja WGF-kiinteistörahasto kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta.

Kiinteistössä toteutettiin mittava laajennus- ja saneerausurakka, jolla kiinteistö muutettiin nykyaikaiseksi autokaupan liiketilaksi. Kiinteistön saneeraus- ja muutostöistä on vastannut WasaGroup Oy kokonaisvaltaisella Wasa360-konseptillaan.