WGF III -rahasto toteuttaa Porvooseen uuden ison liikerakennuksen

WGF III -kiinteistökehitysrahasto toteuttaa Porvoon Kuninkaanportin keskuskortteliin uuden ison liikerakennuksen.

Kuva: Porvoon kaupunki

Uusi vähittäiskaupan kiinteistö

Porvoon Kuninkaanporttiin toteutetaan noin 3.300 neliön suuruinen liikerakennus, jonka tilat vuokrataan pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla vähittäiskaupan toimijoille. Vuokralaisten nimet tiedotetaan myöhemmin.

Uusi kaupan alan kiinteistöhanke on merkittävä lisä Kuninkaanportin alueelle, jonka ykkösalue on jo pitkälti rakennettu ja jossa toimii tunnettuja suuria brändejä. Uusi hanke edistää myös koko alueen houkuttelevuutta ja kehittymistä.

Wasa360-tuotantoa

Hankkeen toteuttamisesta vastaa WasaGroup-konserni, joka toteuttaa liikerakennuksen ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. WasaGroup vastaa kohteiden rakennuttamisesta kokonaisuudessaan. Arkkitehti-, rakenne-, ja LVI-suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

WGF III-rahasto kohteen investorina ja rahoittajana

Uuden liikerakennuksen investorina ja rahoittajana toimii WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen käyttäjille.

WasaGroup Fund III -kiinteistökehitysrahasto sijoittaa uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liikerakennuksiin.