WGF-rahastot mukana kehittämässä uutta teollisuusaluetta Vaasan seudulle

WGF-rahastot ovat mukana kehittämässä uutta Gateway Park-teollisuusaluetta Vaasaan.

Uusi teollisuuden-, kaupan- ja logistiikan alue sijaitsee Vaasan moottoritien (18) ja Porin tien (E8) risteyksessä. Uusi alue sijaitsee aivan lentokentän ja logistiikka-alueen sekä airport parkin teollisuuskeskittymän läheisyydessä.

Alueen pinta-ala on 260.000 neliöitä ja alueella on rakennusoikeutta yhteensä n. 72.300 neliötä. Alueella on kooltaan tontti ainutlaatuinen teollisuustontti Vaasan seudulla. Koko ja maaperä mahdollistavat erittäin raskaiden taakkojen käsittelyn ja noston.

Tilojen vuokraamisesta käydään neuvotteluja parhaillaan useampien teollisten toimijoiden kanssa. Alueelle kaavaillaan erilaista teollisuutta, kokoopanoa ja teollisuuden palveluita, jotka täydentävät ja tukevat alueen teollisuutta sekä luovat uudelle alueelle toisiaan tukevaa liiketoimintaa.

Liikepaikkaa kehittää WasaGroup tiivissä yhtistyössä Mustasaaren kunnan kanssa

Hanke on Mustasaaren kunnan ja WasaGroupin tiivissä yhteistyössä valmistelma hanke. Alue on kunnan omistuksessa, mutta alueen kehityksestä, markkinoinnista ja myynnistä vastaa WasaGroup. WasaGroup-konsernin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan Oy suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia liiketiloja.

WGF III-rahaston sijoituskohde

Gateway Park -alueen investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka sijoittaa maakunnallisten keskusten uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liiketiloihin. WGF III -rahasto ottaa vastaan uusia sijoituksia ja sijoittajia mittavan määrän uusien kiinteistöjen toteutukseen.

Aiheesta muualla:

Mustasaaren kunta ja WasaGroup rakentavat yhteistyössä uuden yritys- ja teollisuusalueen (Pohjalainen, 5.4.2017)

Nya industritomter invid motorvägen (Vasabladet, 5.4.2017)

Industriområde i Vikby klart för inflyttning (Svenska Yle, 5.4.2017)