WGF III -rahasto rakennuttaa Lapualle liikekeskusta

WGF III -rakennuttaa Lapualle Alangon alueelle uutta liikekeskusta, johon tulee mm. Tokmanni-tavaratalo, K-Supermarket ja K-Rauta myymälät.

WGF III -rahasto toteuttaa Laupalle Alangon alueelle kauppakeskusta, jossa tavaratalonsa avaavat Tokmanni, K-Supermarket ja K-Rauta.

Alueelle on rakennusoikeutta yhteensä noin 10.000 neliötä. Uusi K-Supermarket on noin 2.300 neliötä, Tokmanni 2.500 neliötä ja K-Rauta 1.900 neliötä.

WGF-rahasto neuvottelee edelleen myös muiden kaupan alan toimijoiden kanssa loppujenkin rakennusoikeuksien rakentamisesta.

Wasa360-tuotantoa

Liikepaikkaa kehittää kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy. WasaGroup suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia liiketiloja sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastaa  suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Uusien rakennettavien liikerakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille.

Mukaan sijoittajaksi

WGF III -rahasto ottaa edelleen vastaan uusia sijoituksia ja sijoittajia mittavan määrän uusien kiinteistöjen toteutukseen. Sijoittajat pääsevät rahaston kautta osalliseksi kiinteistöjen vuokratuottoihin, arvonnousuun sekä myyntivoittoihin.

Aiheesta muualla: