SieviTalo ja Kiffel vuokralle WGF III -rahaston kiinteistöön Vaasassa

Talovalmistaja SieviTalo ja siivousliike Kiffel muuttavat vuokralle WGF III -rahaston vuoden 2016 lopussa valmistuvaan kiinteistöön Vaasan Kivihaassa.

Sievitalo ja Kiffel ovat solmineet vuokrasopimuksen WGF III -kiinteistökehitysrahaston kanssa. SieviTalolle ja Kiffelille rakennetaan Vaasan Kivihakaan valmistuvan kauppakeskuskiinteistön yläkertaan räätälöidyt uudet toimistotilat.

Sievitalo on muuttovalmiiden omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen ja täydenpalvelun asunto-osakeyhtiöiden rakentaja.

Kiffel on ennakkoluuloton siivousalaa uudistava siivousyritys.

Toimistoja myös ostoskeskusalueille

WGF-kiinteistökehitysrahastot pyrkivät löytämään uusia konsepteja, joilla tehostetaan kiinteistöjen käyttöastetta, parannetaan kiinteistöinvestointien tehokkuutta sekä saavutetaan hyötyjä niin vuokralaisille kuin sijoittajille. Ostoskeskusalueiden kaupan kiinteistöjen rakennusoikeuksien täysimääräinen hyödyntäminen mm. toimistotiloina on yksi toimiva ratkaisu.

“Vaasan Kivihaan ostoskeskusalue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten asiakkaiden ja työntekijöiden on helppo saapua sinne. Lisäksi parkkipaikkojen käyttöaste toimii optimaalisesti, kun ilmaiset parkkipaikat palvelevat päivällä myös toimistoja ja taas illalla toimistot hiljenevät tavaratalojen kiireisimmiksi ajoiksi.” – Petteri Saarinen, WasaGroup Oy

Toimistotilojen rakentaminen kauppakeskuksen toiseen kerrokseen on edullista ja helppoa, mikä tarjoaa laadukkaat, uudet toimistotilat kilpailukykyisellä vuokratasolla. Kiinteistöissä saadaan rakennusoikeus käytettyä myös mahdollisimman täysimääräisesti, mikä laskee investoinnin neliökustannuksia.

WGF III -rahaston uusi sijoituskohde

Osoitteeseen Moreenikuja 1 rakennettava uusi mittava liikerakennus on WGF III -rahaston uusi sijoituskohde. WGF III -rahasto rahoittaa ja rakennuttaa liikerakennuksen ja vuokraa tilat vuokralaisille.

Liikerakennuksen ensimmäiseen kerrokseen muuttaa urheiluliike XXL ja elektroniikkajätti Power sekä metsästyksen, eräilyn ja kalastuksen erikoisliike Kurren Erä ja Kalastus.

Toisessa kerroksessa toimii myös Visma Softwaren toimistot. Rakennuksen toisessa kerroksessa on vielä viimeiset toimistotilat vuokrattavana.

WGF III -rahasto ottaa edelleen vastaan uusia sijoituksia ja sijoittajia!