Vielä vuokrattavana ainutlaatuista toimistotilaa Vaasan Moreenikujalta

Etsitkö laadukasta toimitilaa kilpailukykyiseen hintaan Vaasan alueelta? Tule vuokralaiseksi WGF III-rahaston rakennuttamaan uuteen kiinteistöön hyvin näkyvälle paikalle Kivihakaan!

Syksyllä 2016 valmistuneessa Moreenikujan kiinteistössä vielä vuokrattavana kaksi laadukasta toimistotilaa kiinteistön toisessa kerroksessa. Kiinteistö sijaitsee palveluiden keskellä näkyvällä sijainnilla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Vuokrattavien tilojen koot ovat 254 m2 ja 174 m2. Tilat muokataan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa toimivat elektroniikkajätti Power, urheiluliike XXL sekä Kurren Erä ja Kalastus. Rakennuksen toisessa kerroksessa vuokralaisina ovat muun muassa Visma Software, Sievitalo Oy ja Kiffel Oy.

Koko WasaGroup-konserni vahvasti mukana rakennusprojektin jokaisessa vaiheessa

Emoyhtiö WasaGroup Oy on toiminut rakennuttajana ja valvonut rakennuksen etenemistä. Suunnittelutoimisto WasaPlan Oy on vastannut rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta. Sen lisäksi rakennusliike WasaCon Oy on toiminut pääurakoitsijana ja konevuokraamo WasaTrade Oy on varustanut työmaan.

Rakennusprojektin on mahdollistanut WGF-III rahasto

Kiinteistö on WGF III-rahaston sijoituskohde. WGF-rahasto on rakennuttanut kiinteistön ja vuokraa sen parhaimmille vuokralaisille. WGF-III rahasto ottaa vielä vastaan sijoituksia, jotka rahasto sijoittaa edelleen uusiin parhaisiin liikepaikoihin.

Haluatko kuulla tiloista lisää tai tulla tutustumaan paikan päälle? Ota meihin rohkeasti yhteydettä!