Savonlinnan Tokmanni avattu 17.11.2016

WGF III -rahaston sijoituskohde Savonlinnassa on valmistunut. Kohteen vuokralaisena on Tokmanni, jonka uusi tavaratalo avataan 17.11.2016.

Tokmanni-tavaratalo avautuu joulumyyntiin

Savonlinnan Nojanmaahan valmistuva Tokmanni-tavaratalo on yli 3.000 neliön suuri tavaratalo. Tavaratalon rakentaminen on edennyt aikataulussaan ja tavaratalo avataan joulumyynti 2016. Uusi myymälä on Tokmanni-tavaratalojen konseptin mukainen tilava tavaratalo, joka mahdollistaa paremman tuotevalikoiman esillepanon ja miellyttävän asioinnin.

WasaGroup-konsernin kiinteistöhanke

Tokmanni-tavaratalo on kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroupin tuotantoa. Tavaratalon rakennuttajana WasaGroup Oy on vastannut suunnittelun ohjauksesta ja rakennustöiden valvonnasta. Tavaratalon arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Rakennustyömaan pääurakoitsijana on toiminut paikallinen Tuomaan Rakennus Oy.

Savonlinnan Nojanmaan uusi ostoskeskusalue rakentuu

Uuden tavaratalon omistava WGF III -kiinteistörahasto neuvottelee parhaillaan useiden eri toimijoiden kanssa uuden Tokmannin viereen rakennettavista muista myymälärakennuksista.

Alueelle kaavaillaan Tokmannin käyttötavaroiden tavaratalon lisäksi päivittäistavarakauppaa, ravintoloita sekä pienempiä liiketiloja. Alue tulee olemaan merkittävä kaupan keskittymä Savonlinnan itäpuolella.

WGF-kiinteistökehitysrahastot rahoittajana

Uuden tavaratalon investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen Tokmannille. WGF-kiinteistörahastot toteuttavat kiinteistökehityshankkeita ja rakennuttavat vuokrattavia toimitiloja. WGF-rahastot tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden osallistua ammattimaisesti toteutettuihin kiinteistökehityshankkeisiin, jotka tuottavat sijoittajille vuotuista kassavirtaa vuokraustoiminnasta.

Savonlinnan Tokmanni-tavaratalo on yksi WGF III -rahaston sijoituskohteista, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea maakunnallisissa keskuksissa. WGF-rahastot suunnittelevat edelleen uusia sijoituskohteita ja ottavat vastaan uusia sijoittajia tarjoten sijoitusmahdollisuuksia niin valtakunnallisille kuin paikallisille sijoittajille