Visma Software vuokralle WGF III -rahaston kiinteistöön Vaasassa

Visma Software muuttaa vuokralle WGF III -rahaston vuoden 2016 lopussa valmistuvaan kiinteistöön Vaasan Kivihaassa.

Visma Software Oy on solminut vuokrasopimuksen WGF III -kiinteistökehitysrahaston kanssa. Visma Softwarelle rakennetaan Vaasan Kivihakaan valmistuvan kauppakeskuskiinteistön yläkertaan Vismalle räätälöidyt uudet toimistotilat. Visma Software on osa pohjoismaista Visma-konsernia, joka työllistää noin 4.100 työntekijää. Visma Software tarjoaa ohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluja. Visma Software palvelee noin 14.000 asiakasta noin 185 työntekijän voimin.

Toimistoja myös ostoskeskusalueille

WGF-kiinteistökehitysrahastot pyrkivät löytämään uusia konsepteja, joilla tehostetaan kiinteistöjen käyttöastetta, parannetaan kiinteistöinvestointien tehokkuutta sekä saavutetaan hyötyjä niin vuokralaisille kuin sijoittajille. Ostoskeskusalueiden kaupan kiinteistöjen rakennusoikeuksien täysimääräinen hyödyntäminen mm. toimistotiloina on yksi toimiva ratkaisu.

“Vaasan Kivihaan ostoskeskusalue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten asiakkaiden ja työntekijöiden on helppo saapua sinne. Lisäksi parkkipaikkojen käyttöaste toimii optimaalisesti, kun ilmaiset parkkipaikat palvelevat päivällä myös toimistoja ja taas illalla toimistot hiljenevät tavaratalojen kiireisimmiksi ajoiksi.” – Petteri Saarinen, WasaGroup Oy

Toimistotilojen rakentaminen kauppakeskuksen toiseen kerrokseen on edullista ja helppoa, mikä tarjoaa laadukkaat, uudet toimistotilat kilpailukykyisellä vuokratasolla. Kiinteistöissä saadaan rakennusoikeus käytettyä myös mahdollisimman täysimääräisesti, mikä laskee investoinnin neliökustannuksia.

WGF III -rahaston uusi sijoituskohde

Osoitteeseen Moreenikuja 1 rakennettava uusi mittava liikerakennus on WGF III -rahaston uusi sijoituskohde. WGF III -rahasto rahoittaa ja rakennuttaa liikerakennuksen ja vuokraa tilat vuokralaisille.

Liikerakennuksen ensimmäiseen kerrokseen muuttaa urheiluliike XXL ja elektroniikkajätti Power sekä metsästyksen, eräilyn ja kalastuksen erikoisliike Kurren Erä ja Kalastus.

Rakennuksen toisessa kerroksessa on vielä muutamia toimistotiloja vuokrattavana.

WGF III -rahasto ottaa edelleen vastaan uusia sijoituksia ja sijoittajia!