Kurren Erä ja Kalastus muuttaa Vaasan Kivihakaan

Kurren Erä ja Kalastus myymälä muuttaa WGF III -rahaston kiinteistöön Vaasan Kivihaassa.

Kurren Erä ja Kalastus on pitkän historian omaava vaasalainen metsästykseen, retkeilyyn ja kalastukseen erikoistunut erä- ja kalastusliikeliike. Kurren Erä ja Kalastus on perustettu jo vuonna 1956.

Kurren myymälä muuttaa vuoden 2016 lopussa valmistuvaan uuteen liikerakennukseen Vaasan Kivihakaan. Uuden liikerakennuksen rakennuttaa WGF III -rahasto.

Uudet ja nykyaikaiset liiketilat Kivihaan asiakasvirtojen keskellä tarjoavat Kurren Erä ja Kalastukselle entistä paremmat edellytykset palvella asiakkaitaan tuotteillaan ja osaamisellaan. Liikkeen valikoimiin kuuluvat laadukkaat tuotteet kaikille luonnossa liikkujille.

Uusien tilojen suunnittelussa on huomioitu ja yhdistetty myös esimerkiksi metsästystarvikkeita koskevat turvallisuusmääräykset ja asiakaspalvelun toimivuus. Uudet tilat tukevat myös Kurren panostusta uuteen verkkokauppaan ja sen toimintaan.

WGF III -rahaston uusi sijoituskohde

Osoitteeseen Moreenikuja 1 rakennettava uusi mittava liikerakennus on WGF III -rahaston uusi sijoituskohde. WGF III -rahasto rahoittaa ja rakennuttaa liikerakennuksen ja vuokraa tilat vuokralaisille.

WGF III -rahasto ottaa edelleen vastaan uusia sijoituksia ja sijoittajia!