WGF II -rahasto rakennuttaa päiväkodin Loimaalle

Nappulakosken päiväkoti rakennetaan ja vuokrataan ostopalvelupäiväkodiksi, jossa toimii Verkanappulat Oy.

WGF II -kiinteistökehitysrahasto toteuttaa Loimaalle uuden Nappulakosken päiväkodin.

Uusi päiväkotikiinteistö on yksityisen kiinteistökehitysrahaston rahoittama kiinteistö, jossa päiväkotitoiminnasta vastaa ostopalveluna Verkanappulat Oy.

WGF-rahastot vastaa koko kiinteistöhankkeen rahoituksesta, rakennuttamisesta ja vuokraamisesta pitkällä vuokrasopimuksella käyttäjälle. Rakennuksen suunnittelusta vastaa WasaPlan Oy ja rakennuttamisesta WasaGroup Oy.

Verkanappulat on päiväkotiyritys, joka toimii Turun ympäristössä yhdessätoista eri pisteessä kuudella eri paikkakunnalla tarjoten yksilöllistä ja yhteisöllistä, kodinomaista ja kiireetöntä varhaiskasvatusta turvallisessa, hyväksyvässä ympäristössä.

WGF II -kiinteistörahaston uusi päiväkotikohde suunnitellaan vastaamaan Verkanappuloiden toiminta-ajatusta.

WGF-kiinteistökehitysrahastot mahdollistavat osallistumisen paikallisiin kiinteistöhankkeisiin

WGF II -rahasto kerää parhaillaan sijoituksia nykyisiltä ja uusilta sijoittajilta. WGF-kiinteistökehitysrahastot mahdollistavat sijoittamisen kiinteistökehityshankkeisiin yhdistäen rahasto- ja kiinteistösijoittamisen hyvät puolet.