WGF III -rahasto rakennuttaa Tokmanni-tavaratalon Savonlinnaan

WGF III -kiinteistörahasto rakennuttaa Savonlinnan Itäkeskukseen ensimmäisen kiinteistö, joka vuokrataan Tokmannille. WGF III -rahasto suunnittelee alueelle lisäksi kolmea muuta liikerakennusta.

WGF III -kiinteistökehitysrahasto toteuttaa Savonlinnan Itäkeskuksen uudelle ostoskeskusalueelle useamman liikerakennuksen. Ensimmäisenä hankkeena on toteutumassa uusi Tokmanni-tavaratalo, jonka rakentaminen alkaa vuoden 2016 alussa.

Uusi ostoskeskusalue sijaitsee Savonlinnan lentokentän tien risteyksessä keskustan itäpuolella Parikkalan rajanylitysasemalle johtavan tien varressa. WGF-kiinteistökehitysrahastot suunnittelevat alueelle neljää suurta myymälärakennusta, jotka tarjoavat tiloja päivittäistavara-, käyttötavara- ja muulle tilaa vievälle kaupalle. Lisäksi alueelle suunnitellaan asiakkaita palvelevia ravintolatiloja.

WGF-rahastot on ostanut ensimmäisen tontin, jolle rakennetaan Tokmanni-tavaratalo vuokrattavaksi Tokmanni Oy:lle. WGF-rahastot on varannut alueelta myös muita tontteja. Yhteensä WGF-rahastot pyrkivät toteuttamaan alueelle n. 10.000-12.000 kerrosneliötä liiketilaa.

WGF-kiinteistökehitysrahastot mahdollistavat osallistumisen paikallisiin kiinteistöhankkeisiin

WGF III -rahasto kerää parhaillaan sijoituksia nykyisiltä ja uusilta sijoittajilta. WGF-kiinteistökehitysrahastot mahdollistavat sijoittamisen kiinteistökehityshankkeisiin yhdistäen rahasto- ja kiinteistösijoittamisen hyvät puolet.

Lue lisää:

Aiheesta muualla: