Nivalan Tokmannin avajaiset

Nivalan Tokmanni vietti avajaisia 26.11.2015. Nivalan Tokmanni-tavaratalo on WGF II -rahaston ensimmäinen sijoituskohde.

WGF III -kiinteistökehitysrahaston uusi sijoituskohde on valmistunut, kun Nivalan Tokmannin avajaisia vietettiin 26.11.2015.

Uusi tavaratalo-kiinteistö sijaitsee Laitilassa Valtatie 8:n ja Uusikaupunki-Tampere kantatien 48:n vilkkaassa risteyksessä.

Myymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman esimerkiksi kuivia elintarvikkeita, vaatteita ja asusteita sekä kodin käyttötavaroita. Myymälässä on taxfree-palvelut ja Tokmanni verkkokaupan nouto- ja Veikkauksen pelipiste. Myymälän yhteydessä palvelee lisäksi puutarhamyymälä.

Nivalan Tokmanni -tavaratalo on WGF III -kiinteistökehitysrahaston sijoituskohde. WGF III -rahasto on vastannut tavaratalohankkeen kiinteistökehityksestä, rahoituksesta sekä kiinteistön vuokraamisesta pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Tokmanni Oy:lle.

WasaGroup-konsernin tuotantoa

Rakennusliike WasaCon on toiminut kohteen KVR-urakassa pääurakoitsijana. Tavaratalon on suunnitellut WasaPlan Oy, joka on vastannut arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta. Tavaratalon teräsrungon on toimittanut WasaSteel Oy. Rakennustyömaalla päätoteuttajana on toiminut Astora-Rakennus Oy.

WGF III -rahasto laajentaa edelleen

WGF III -rahasto valmistelee seuraavia kiinteistösijoituskohteita ja uskoo voivansa tarjota nykyisille ja uusille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa tuottaviin kiinteistökehityskohtesiin. WGF III -rahasto ottaa vastaan uusi sijoitussitoumuksia nykyisiltä ja uusilta sijoittajilta.