Laitilan Tokmannin avajaiset

Laitilan Tokmanni vietti avajaisia 12.11.2015. Laitilan Tokmanni tavaratalo on WGF I -rahaston sijoituskohde.

WGF I -kiinteistökehitysrahaston uusi sijoituskohde on valmistunut, kun Laitilan Tokmannin avajaisia vietettiin 12.11.2015.

Uusi tavaratalo-kiinteistö sijaitsee Laitilassa Valtatie 8:n ja Uusikaupunki-Tampere kantatien 48:n vilkkaassa risteyksessä.

Laitilan Tokmanni -tavaratalo on WGF I -kiinteistökehitysrahaston sijoituskohde. WGF I -rahasto on vastannut tavaratalohankkeen kiinteistökehityksestä, rahoituksesta sekä kiinteistön vuokraamisesta pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Tokmanni Oy:lle.

WasaGroup-konsernin tuotantoa

Rakennusliike WasaCon on toiminut kohteen KVR-urakassa pääurakoitsijana. Tavaratalon on suunnitellut WasaPlan Oy, joka on vastannut arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta. Tavaratalon teräsrungon on toimittanut WasaSteel Oy. Rakennustyömaalla päätoteuttajana on toiminut Astora-Rakennus Oy.