WGF-rahastot toteuttaa kaupan keskittymän Lapualle

WGF III -rahasto toteuttaa Lapuan Alangon alueelle uuden ison kaupan keskuksen.

WGF-rahastot on varannut tontin Lapuan Alangon alueelta, johon WGF-rahastot kaavailevat n. 10.000 neliön edestä uutta myymälätilaa.

Alangon alueelle WGF-rahastot kaavailevat neljää myymälärakennusta, joihin kolmeen tulisi suurempi myymälä ja yhteen rakennukseen pienempiä toimijoita. Vuokraneuvottelut ovat parhaillaan meneillään ja WGF-rahastot kaavailevat rakentamisen alkavan keväällä 2016. Ensimmäiset myymälätilat olisivat valmiit joulumyyntiin 2016 mennessä.

Lapuan kaupunki on kaavoittanut Alangon aluetta kolmessa osassa. Ensimmäisessä nyt vahvistetussa osassa on tilaa kaupan suuryksiköille. Alagon alueen kaavoitus tulee mahdollistamaan myös Alangon koulun rakentamisen sekä Alangon teollisuus- ja yritysalueen kehittämisen ja Ritakallion asuinalueen laajentamisen.

Aiheesta muualla: