WGF-kiinteistörahasto Suomen suurin maakunnallinen kiinteistörahasto

WasaGroup Funds on Suomen suurin maakunnallinen kiinteistörahasto.

WGF-kiinteistörahastot ovat kasvaneet parissa vuodessa Suomen suurimmaksi maakunnalliseksi kiinteistörahastotoimijaksi. WGF-kiinteistörahastojen yhteenlaskutettu koko on 30,4 miljoonaa euroa.

WGF-rahastot sijoittavat maakunnallisiin kiinteistökohteisiin ja WGF-rahastoja hallinnoi vaasalainen WasaGroup Funds rahastojen hoitaja. WasaGroup Funds on kasvanut parissa vuodessa Suomen suurimmaksi maakunnalliseksi kiinteistörahastotoimijaksi, jota hallinnoidaan ja joka sijoittaa suurimpien kasvukeskusten ulkopuolelle.

“Maakunnallisissa keskuksissa ei kohtaa hirvittävää kilpailua, mutta sijoittaminen maakunnallisiin keskuksiin vaatii valtavasti osaamista.”
Jani Peräsarka, Toimitusjohtaja, WasaGroup Funds

Maakunnallisissa keskuksissa yrityksillä on toimitilatarpeita muuttuneiden tilatarpeiden, vanhojen kiinteistöjen sekä muuttuneiden liikennejärjestelyiden ja asiakaskäyttäytymisen takia. Maakunnallisissa keskuksissa on tyypillisesti pulaa aktiivisista kiinteistösijoittajista samalla, kun yritysten maksama vuokrataso on varsin tiukka.

WGF-kiinteistökehitysrahastot yhdistävät kiinteistökehitysosaamisen, suunnitteluosaamisen, rakennuttamisen ja rakentamisen osaamisen rahoituksen osaamiseen. WGF-kiinteistökehitysrahastojen tavoitteena on toimivat ja laadukkaat vuokratilat vuokralaisyrityksille sekä tuottava sijoituskohde rahastojen kiinteistösijoittajille.

“Sijoittaminen maakunnallisiin kiinteistökohteisiin ei olisi mahdollista näin tuottavasti ilman WGF-rahastojen ainutlaatuista kiinteistökehityskonseptia, jossa rakennuttamisen ja rakentamisen osaaminen kanavoidaan sijoittajien hyödyksi.”
Jani Peräsarka, Toimitusjohtaja, WasaGroup Funds

WGF II ja WGF III rahastot ottavat vastaan uusia sijoituksia

WGF I -rahasto toimii tällä hetkellä Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. WGF I -rahasto ei tällä hetkellä ota vastaan uusia sijoituksia tai sijoittajia.

Julkisiin tiloihin ja julkisille tahoille palveluita tarjoavien yritysten toimitiloihin sijoittava WGF II -rahasto sekä yritysten liiketiloihin sijoittava WGF III -rahasto ottavat vastaan uusia sijoittajia ja sijoituksia!

Tutustu WGF II ja WGF III -rahastojen kiinteistökehityshankkeisiin, joissa kiinteistösijoittajat voivat olla mukana.