WGF II -rahasto on toteuttanut päiväkodin Vaasaan

WGF II -rahasto rakentaa päiväkodin Vaasaan Kivihaan, Bölen ja Metsäkallion lapsille.

WGF II -rahasto on toteuttanut päiväkoti-investoinnin Vaasan Kivihakaan. Päiväkotitoiminnan aloittaa Provida Oy, joka tuottaa päiväkotipalveluita Vaasan kaupungille ostopalveluna.

WGF II -rahasto on ostanut kiinteistön, joka on toiminut aiemmin ravintolakiinteistönä. WGF II -rahasto on toteuttanut kiinteistössä muutos- ja laajennustyöt, joilla tilat on muutettu nykyaikaiseksi päiväkodiksi ja piha-alueet toimiviksi leikkialueiksi.

Kiillekujan päiväkoti sijaitsee ostoskeskusalueen laidalla metsän vieressä. Päiväkoti edustaa ajattelua, jossa tavoitteena on perheen arjen logistiikan helppous ja lasten “työpäivän” pituuden huomioiminen. Tilojen suunnittelussa on alusta lähtien huomioitu sisä- ja ulkotilojen toiminnollisuus, terveellisyys, turvallisuus ja viihtyisyys.

“Yhteistyö WasaGroupin kanssa on sujunut uskomattoman hyvin. Projektin johtaminen ja tiedotus kiinteistön muutostöiden osalta on ollut ensiluokkaista.”

Katja Rajala, Toimitusjohtaja, Provida Oy

Kiillekujan päiväkoti tulee ratkaisemaan Vaasan Kivihaan, Bölen ja Metsäkallion lapsiperheiden päiväkotitarpeet.

WGF II -sijoituskohde

Kiillekujan Päiväkoti on julkisiin tiloihin ja julkisten palveluiden tiloihin sijoittavan WGF II -kiinteistökehitysrahaston sijoituskohde.

WGF II -rahasto rakentaa vuokrattavia tiloja ja tulouttaa vuokraustoiminnan tuotot sijoittajilleen, jotka rahoittavat paikallisesti merkittäviä hankkeita.

Aiheesta muualla: