WGF I -rahasto toteuttaa Vaasan Gneissihovin laajennuksen

WGF I -rahaston sijoituskohteen Vaasan Gneissihovin 2. vaihe käynnistyy kesällä 2015.

Vaasan Gneissihovi on WGF I -rahaston sijoituskohde, joka on rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen palveluiden ja tuotteiden keskus. Liikekeskuksen vuokralaiset tarjoavat tuotteita ja palveluita rakentamisen ammattilaisille ja kuluttajille niin kotiin, pihaan ja puutarhaan kuin yritysten toimitiloihin.

Vaasan Gneissihovi

Liikekeskus tulee kokonaisuudessaan käsittämään noin 9.500 m2.

Ensimmäisessä vaiheessa valmistui vuonna 2014 noin 4.500 m2. Liikekeskuksessa toimivat kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroup ja sen yhtiöt rakennusliike WasaCon, suunnittelutoimisto WasaPlan, rakennuskonevuokraamo WasaTrade Rent, teollisuuspalveluita tarjoava WasaTrade Service, teräsrakennetoimittaja WasaSteel, tarvike- ja työkalumyymälä Würth, maali- ja sisustusliike Värimiehet sekä nostintoimittaja Pekkaniska.

Sijoitusmahdollisuudet

Uuden sijoituskohteen myötä WGF I -rahaston kiinteistöinvestoinnit nousevat yhteensä noin 20 miljoonaan euroon.

Uuden sijoituskohteen myötä WGF I -rahasto ottaa jälleen vastaan uusia sijoituksia.