WasaTrade viettää avajaisia Vaasan Gneissihovilla

Konevuokraamo WasaTrade viettää avajaisia Vaasan Gneissihovin liikekeskuksessa.

Konevuokraamo WasaTrade viettää avajaisia uusissa toimitiloissa 2.12.2014.

Konevuokraamo WasaTrade Rent on muuttanut uusiin suurempiin toimitiloihin, jotka mahdollistavat konekannan laajentamisen monipuolisemmaksi. Uudet tilat tehostavat myös koneiden huoltoa ja kunnossapitoa sekä säilytystä.

Konevuokraamon lisäksi yhtiön teollisuuspalvelut WasaTrade Service on muuttanut samoihin tiloihin.

WGF I -rahaston sijoituskohde

Vaasan Gneissihovi -liikekeskus on WGF I -kiinteistörahaston kohde, joka on rahoitettu kiinteistörahastoon sijoittaneiden sijoituksilla. WGF I -kiinteistörahasto vuokraa rakentamiaan tiloja yrityksille ja tulouttaa vuokraustoiminnan tuotot vuosittain sijoittajille.