Värimiehet avannut myymälän Vaasan Gneissihovissa

Maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyyjä Värimiehet laajentaa toimintaansa Vaasaan avaamalla myymälän WGF I -rahaston Vaasan Gneissihoviin.

Maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä Värimiehet on laajentanut toimintaansa Vaasaan. Värimiesten uusi myymälä Vaasan Kivihaassa osoitteessa Gneissikuja 1 palvelee asiakkaitaan ma-pe 7-17 ja la 9-14.

Värimiesten valikoima kattaa tapetit, laatat, maalit, parketit, listat ja tarvikkeet sekä metalli- puu- ja betoniteollisuuden maalit ja pinnoitteet. Värimiehet palvelevat niin ammattilaisia kuin kodin sisustajia asiantuntevalla henkilökunnalla ja valikoiman monipuolisella esillepanolla. Värimiehet toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan myymälän valikoimaan.

WGF I -rahaston sijoituskohde

Värimiesten uusi myymälä sijaitsee Vaasan Gneissihovi -liikekeskuksessa Sepänkylän uuden ohitustien varressa.

Vaasan Gneissihovi on WGF I -kiinteistörahaston kohde, joka on rahoitettu kiinteistörahastoon sijoittaneiden sijoituksilla. WGF I -kiinteistörahasto vuokraa rakentamiaan tiloja yrityksille ja tulouttaa vuokraustoiminnan tuotot vuosittain sijoittajille.