WGF I -rahaston ensimmäiset liiketilat valmistuneet

WGF I -rahaston sijoituskohteiden ensimmäiset vuokralaiset muuttavat uusiin tiloihinsa.

WGF I -kiinteistörahaston ensimmäiset kiinteistöt valmistuvat syksyn 2014 aikana. Ensimmäiset vuokralaiset muuttavat uusiin tiloihinsa jo tällä viikolla.

Svennan Kulman liikerakennukseen muuttavat kirjanpito- ja tilintarkastuspalveluita tarjoava Toimialakirjanpito Oy sekä Suomen suurimpiin turva-alan yrityksiin kuuluva lukituksen ja oviautomaatiotekniikan sekä sähköisten turvajärjestelmien toimittaja Anvia Securi Oy.

Vaasan Gneissihovi -liikekeskukseen myymälän avaa työkalu- ja tarvikemyyjä Wurth Oy ja maali- ja sisustusalan myymälä Värimiehet Oy sekä konevuokraamo WasaTrade Oy. Vaasan Gneissihovissa toimii myös henkilönostimien asiantuntija Pekkaniska, jonka tuotteita alueella välittää WasaTrade.

Myöhemmin Vaasan Gneissihoviin muuttaa myös WasaGroup-konsernin emoyhtiö, rakennusliike WasaCon raudottamoineen, suunnittelutoimisto WasaPlan, teräsrakennetoimittaja WasaSteel sekä WasaTraden teollisuuspalvelut.