Uusia sijoittajia WGF I -rahastoon

LähiTapiola Pohjanmaa sijoittaa WGF I -rahastoon ja rahastoon tehtyjen sijoitusten määrä kasvaa noin 5 miljoonaan euroon.

WGF I –kiinteistörahasto toteuttaa kustannustehokkaasti uusia vuokrattavia liiketiloja parhaille liikepaikoille ja tarjoaa näin sijoittajilleen mahdollisuuden tuottavaan ja hajautettuun kiinteistösijoitukseen. WGF I –rahastoon tehdyt sijoitukset ja sijoitussitoumukset kasvavat lähes viiteen miljoonaan euroon.

LähiTapiola Pohjanmaa yhdeksi suurimmista sijoittajista

WGF I –rahaston yhdeksi suurimmaksi sijoittajaksi on noussut LähiTapiola Pohjanmaa miljoonan euron sijoituksella.

LähiTapiola Pohjanmaa on merkittävä työnantaja ja taloudellinen toimija omalla alueellaan. LähiTapiola Pohjanmaa pyrkii aktiivisesti edistämään omalta osaltaan Pohjanmaan elinvoimaisuutta.

”Pohjanmaan alueyhtiön sijoitus WGF I –rahastoon tukee vahvasti alueyhtiön toimintamallia. Haluamme omalta osaltamme olla edistämässä alueen hyvinvointia, menestymistä ja yrittäjyyttä tämän rahaston kautta.”

– Pasi Haarala, Toimitusjohtaja, LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö

LähiTapiola Pohjanmaa on alansa markkinajohtaja toimialueellaan. Uskomme henkilökohtaisuuteen ja asiakkaille yksilöllisesti rakennettuihin ratkaisuihin. Olemme lähellä asiakasta ja yhtiön päätöksenteko on vahvasti Pohjanmaalla

Sijoituskohteet ja sijoitusmahdollisuudet

WGF I –kiinteistörahaston sijoituskohteista valmistuu vuonna 2014 liikerakennus Svennan Kulma Vaasan Klemettilään ja liikekeskus Vaasan Gneissihovi Vaasan Kivihakaan sekä Tokmanni-tavaratalo Harjavaltaan.

WGF I –kiinteistörahasto ottaa vastaan sijoitussitoumuksia uusien vuonna 2014 käynnistettävien vuokrattavien liiketilojen rakentamiseen. Kesän jälkeen WGF I –rahasto suunnittelee käynnistävänsä tavaratalon rakentamisen Laitilaan. Tavarataloon tulee vuokralle mm. Tokmanni.

Lisäksi WGF I –rahasto on käynnistämässä liikekeskus Vaasan Gneissihovin 2. vaiheen rakentamisen. Vaasan Gneissihovissa tulee olemaan yhteensä n. 9.500 neliötä liiketilaa erityisesti rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen myymälöille ja palveluille.